Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

23 April 2024 Boğa burcu yorumu

Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Aşk:

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

İş:

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonla iş yükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Para:

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başarıya ulaşmanızda tecrübelerinizin faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Daha fazla bilgi edinmeye, öğrenmeye ve dinlemeye zaman ayırmanızda fayda var. Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir. Gereksiz harcamalardan kaçının. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay?ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe?ce. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bütçenizi tekrar gözden geçireceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde romantik bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize küçük sürprizler yapmak hoş olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız aktivitelerde bulunmak size iyi gelebilir. Bazı konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İş yeri aşkları gündeme gelebilir. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Sizden daha yaşlı kişilerden önemli destekler alacaksınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmalarınız ve fikirleriniz ile insanlar üzerinde güçlü etkiler yaratma şansınız olacak. Kendinden emin ifadeler ve kararlı tavırlar güven ortamını yaratacak. Önemli görüşmelerde mutlaka söz almaya çalışın.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.