Koç

Koç burcu yorum arşivi

18 July 2021 Koç burcu yorumu

Evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Tadilat, bakım, onarım benzeri işler ile ilgilenirken dikkatinizi yükseltin ve iş yaptığınız kişiler ile tartışmayın. Ayrıca iş yerinizde bazı değişiklikler yapmanız da gerekebilir. İş arkadaşlarınız, komşularınız veya aile bireyleri ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin ve olayların gelişmesini bekleyin. Burcun ilk günleri doğmuş olanların kafası karışık olsa bile kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir dönem başlıyor ve içsel olarak kendinizi daharahat hissedeceksiniz. Çünkü Jüpiter burç değiştiriyor ve Aslan Burcuna giriyor. Jüpiter_in uyumlu etkisini şimdiden hissetmeye başlıyorsunuz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Her şey yolunda gidiyor. Eğer bazı değişiklikler yapmak zorundaysanız, daha yüksek kazançlardan ve sevindirici süprizlerden faydalanacaksınız. Bu sabah, öğle yemeği vaktine doğru evden çıkarken, birisi size büyük bir hayranlıkla bakacak. Çok soğuk davranmayın ve ona yaklaşın.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün dikkat dağınıklığı, beklenmedik bir aksaklık ve seyahat sırasında unutkanlık yaşayacaksınız. Bu yüzden evraklarınıza ve hazırlıklarınıza daha fazla dikkat edin. Yıldızlar bugün özellikle üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda olacak. Yatırım yapmak, ev almak ve para biriktirmek için mükemmel bir zaman.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz konulara balıklama atlamayın.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

AŞK: Aşk yaşamınızı kendi isteğinizle genişleterek sağlam temeller üzerinde oluşturmaya gayret ediyorsunuz. Bugün birileri çıkıp ortalığı bulandırmak isteyebilir. Birçok dedikodulara adınız karışabilir. PARA: Bunalımlı günleri artık aştınız. Ani kısmetler karşınıza çıkacak. Mali sorunlarınızı pozitif enerjinizle aşmayı başaracaksınız. SAĞLIK: Geçmişe yönelik duygusal sorunları aklınıza getirmeyin. Moraliniz çökebilir.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkilerinizde yanlış yönlendirilmeler ve bozulmalar oluşabilir. İletişime, satışa veya pazarlamaya dayalı işlerinizde hayal kırıklıklarına dikkat etmelisiniz.