Koç

Koç burcu yorum arşivi

21 July 2021 Koç burcu yorumu

Yeni bir başlangıç yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Eviniz ile ilgili veya işiniz ile ilgili değişiklikler yapmayı arzu edebilirsiniz. Eski fikirleriniz veya daha önce arzu ettiğiniz halde bir türlü harekete geçemediğiniz projelerinizi hatırlatan durumlar meydana gelebilir. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Ayrıca gün içinde alacağınız haberlere tepki göstermeden önce araştırın. Yanlış anlamalar olabilir. Hareket halinde olmak ve yeni bir konuya başlamak sizi heyecanlandıracak. Arkadaşlarınız ve yakınlarınız ile birlikte olmak yerine yabancı çevrelerde dolaşmayı tercih edebilirsiniz. Ani değişiklikler heyecan verici olacak fakat skandallardan uzak durmalısınız.

Koç burcunun bugün genel durumu

Her şey yolunda gidiyor, fakat sizi patronuna karşı kötü duruma düşürmeye çalışan kıskanç iş arkadaşınızın kim olduğunu bulmaya çalışın. Yenilik yapma arzunuzu bastırmaya çalışın ve sevgilinizin tarafında durmaya çalışın; çünkü bu ara biraz ihmal edildiğini düşünüyor.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar yeni bir sayfa açmanıza yardım edecek. Gezegenler size yeni fikirler verecek. Harekete geçmek için doğru anı bulmak için sezgiye ihtiyacınız var. Eğer üçüncü dekantta doğanlardansanız yıldızlar size tümüyle farklı bir mesleki hayatın temelini oluşturabilir. En iyi fırsatları kaçırmamaya bakın.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetlerde yapıcı yanınızı sergileyeceksiniz.