Koç

Koç burcu yorum arşivi

09 September 2021 Koç burcu yorumu

Ani değişiklikler meydana gelebilir. Bilincinizin derinliklerinden yükselen farklı isteklerin zorlayıcı etkisiyle sabırsızlık ve gerilim hissedebilirsiniz. Gün ortasında karşılaştığınız olaylar duygularınızı derinden etkileyip duygusal dalgalanmalar yaşamanıza neden olsa bile yapmak istediğiniz konulara yönelik kararlılığınız devam edecek. İddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun.

Koç burcunun bugün genel durumu

Size adil davranmayan birine karşı mücadele etmeye çalışın ve kaba yorumlar karşısında gözünüz korkmasın. Bu dönemi mümkün oldukça sevdiğinize, onun hakkında ne düşündüğünüzü açıkça söyleyerek geçirmeye bakın. Tabii bu yaparken, onu alındıracak sözler söyleyecek kadar ileri gitmeyin.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün bazı beklenmedik harcamalar olabilir. Paranızı kurnazca idare edin. Tahminlerde muhtemel bir sözleşme feshi de görünüyor. İş açısından yükseleni Terazi burcu olanlar gerekli niteliklere sahip olmayan bir çalışana verilmiş bir görev yüzünden bir anlaşmazlığa girebilirler. Yıldızlar sağduyu olmanızı tavsiye ediyor.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sürprizler, değişiklikler içinde olabilirsiniz. Duygusal yenilenme ve başlangıçlar içindesiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

İş ve özel hayatınız birbirine karışmış durumda. Mantıklı düşünüp bunları bir çözüme kavuşturmalısınız.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gelecek sorumluluklarınızda çevrenizle beraber hareket etmek size bu dönem rahat bir nefes aldırabilir. Kişisel isteklerinizi ve beklentilerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz.