Koç

Koç burcu yorum arşivi

13 September 2021 Koç burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız olaylar size babanız ile yaşadığınız olayları hatırlatabilir. Anne ile baba arasında yaşanan olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Planlarınızı ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve kendinizi göstermek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Yeni atılımlar yapmak ve yeni bir şeye başlamak için isteğiniz yükselecek. Üstelik hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sizin için hareketli bir gün ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek.

Koç burcunun bugün genel durumu

Her şey yolunda gidiyor ve ufukta sıkıntı görünmüyor, fakat yıldızlar almaktan çok vermeye daha açık olmanızı öneriyor. Yeni bir arkadaşınızda duyduğunuz ilgi partnerinizi kızdıracak; öfkeli laflar duymanız muhtemel.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş ilişkileri biraz işkence mahiyetinde ve zorlu olabilir. Neyse ki kendinizi açığa çıkarıp yanlış gidenin ne olduğunu ifade edebileceksiniz. Riskli bir işiniz varsa dikkat edin. Yıldızlar pek olumlu sayılmazlar ve büyük bir mali kayıp yaşayabilirsiniz.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kararlarınız sizi duygusal olarak zorlayabilir.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Çok önemli bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün, kendinizi iyi ifade etmeye çalışın. Düşüncelerinizdeki gelgitler sizi zorlayabilir.