Koç

Koç burcu yorum arşivi

23 September 2021 Koç burcu yorumu

İlişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Aslında iyimser ve anlayışlı davranabilirsiniz ancak bazı olaylar ve kişiler radikal değişiklikler yapmanız için sizi zorlayabilir. Veya siz, çevrenizdeki güçlü kişileri karşınıza alabilirsiniz. Güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak. Saygı duyduğunuz kişilere danışabilirsiniz ve onların desteğini isteyebilirsiniz. Daha önce değiştirmek isteyip cazgeçmiş olduğunuz konular tekrar karşınıza çıkabilir ve bu kez duygunuz daha farklı olduğu için karşılaştığınız olaylara şaşırabilirsiniz. Fakat bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve dikkatinizi çevrenize yönelteceksiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Yorgun hissetmeyeceksiniz ve bu harika şeylere yol açacak. Sabır ve kararlık sayesinde beklenmedik, karlı sonuçlar elde edeceksiniz. Saçma konular üzerine ufak tartışmalar yaşamanız muhtemel; inatçı ve tutucu olmamaya çalışırsanız, bu durum size bir kez daha tutku ve denge kazandıracak.

Koç Burcu Kariyer Durumu

İş ile ilgili görevlerde daha iyi bir konsantrasyon sağlayarak durumu değerlendirmenize değer. Bu size mükemmel sonuçlar getirecektir. Üçüncü dekantta doğanlara, özellikle de kamu sektöründe çalışanlara müjdeli haberler geliyor. Kartlarınızı elinizden geldiğince iyi oynayın.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla fırsat bulabileceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konularda destekler bulabilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Bugünlerde aklınız beş karış havada... Şirin, bir o kadar cazip görünüyorsunuz. Bu sevimli halinizle karşı cinsin dikkatini çekmeniz an meselesi. Ancak ona karşı tutarlı davranmalısınız.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Kendinizi ikili ilişkilerde ve ortaklı işlerde göstermeye başlayacaksınız. Eşinizin veya sevgilinizin hayatının detayları ön planda olacak. Önemli iş görüşmeleri kafanızdaki bazı şüpheleri yok edebilir.