Koç

Koç burcu yorum arşivi

28 October 2021 Koç burcu yorumu

Bugün duygusal ve alıngan bir tavır içine girebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylardan etkilenebilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşmak sizi heyecanlandıracak ve duygularınız derinleşecek. Farklı çevreler ve yabancılar ile birlikte olmak isteyebilirsiniz ancak davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Aslında dostlarınız ile birlikte olmak size daha iyi geliyor. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. Sevdiğiniz ile birlikte çevre gezilerine çıkabilirsiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Yeni sözleşmelere imza atarken ya da yeni firmalarla çalışırken dikkatli olun; yeni kontaklarınıza karşı uyanık ve tedbirli davranın. Silahlarınızı kuşanarak, atağa geçip, sevgilinize ilişkinizde beğenmediğiniz şeyleri söyleyeceksiniz. Tartışmaya girmekten kaçının.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size iş arkadaşlarınız ve muhalifleriniz karşısında belirgin bir avantaj sunuyor. Bu avantajın tadını çıkarın ve özellikle de organizasyon ve strateji kapasiteleriniz üzerine yoğunlaşın. İlk dekantta doğanlar iş arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurabilecekler ve başarılı bir strateji planını sonuca ulaştırabilecekler.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarından destek alabilirsiniz. İletişim yollarını iyi kullanacağınız bir gündesiniz. Sizden güçlü gördüğünüz kişileri karşınıza almamaya çalışın. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim almanız gerekebilir. Sağlamlaştırmak istediğiniz işlerde sorumluluk alabilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Organizasyona yönelik işlerinizde gönüllü olarak iyi işler çıkarıyorsunuz. Bugün, göz önünde olacaksınız. Duygu iniş çıkışlarınız sizi zorlayabilir, bu duruma dikkat etmelisiniz.