Koç

Koç burcu yorum arşivi

28 November 2021 Koç burcu yorumu

Kalabalık ortamlar ve geniş çevrelerde dolaşmaktan keyif alıyorsunuz. Fakat karşılaştığınız kişilerle ilgili şimdiye kadar farkına varmadığınız ayrıntılarla ilgileniyorsunuz. Ve hatta tespit ettiğiniz bu detaylar yüzünden duygularınız değişiyor. Bugün yabancılarla yapacağınız görüşmelerde tedbirli olun. Çevrenizin saygıyla davrandığı kişilere karşı hürmette kusur etmemeye özen gösterin. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirirken şimdi her şeyin değişmiş olduğunu düşünebilirsiniz ve bundan rahatsız olabilirsiniz. Ancak sizin de değişime uyum sağlamanız gerekiyor. Aslında yaşadığınız olaylar alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Özgür olmak istiyorsunuz ancak çılgınca davranışlarda bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Koç burcunun bugün genel durumu

Biri bir patronunuzla ilgili bir sır verecek, ağzınızı sıkı tutun, aksi takdirde işinizden olabilirsiniz. Daha dikkatli olacaksınız ve geçici ilişkilere ve yakınlaşmalara ihtiyacınız olmadığını, tek ihtiyacınızın size bakacak biri olduğunu fark edeceksiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar iş ilişkilerinin fazlasıyla ilerleyeceğini gösteriyor. Yeni sözleşmelere başlamak için inanılmaz fırsatlar oluşacak. Mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Üçüncü dekantta doğanlar için yıldızlar mükemmel bir konumda ve patrondan terfi ya da takdir almaları çok olası.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda kendinizi daha mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Planladığınız konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bu hafta başı işe, seyahate ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir. Bazı sorularınızın yanıtlarıyla karşılaşabilirsiniz.