Koç

Koç burcu yorum arşivi

06 December 2021 Koç burcu yorumu

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Güne daha istekli başlayacak ve çeşitli fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ancak farklı çevreler ve marjinal kişilerden etkilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz artabilir ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat hırs yaptığınız konuda çok fazla ısrarcı olmayın ve güç mücadelesi gerektiren durumlardan uzak durun. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Dış görünümünüzde değişiklikler yapmayı arzu edeceksiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Dikkatiniz dağılacak ve size verilen acil bir işi planlayamayacaksınız. Sorunlarınızı bir an önce çözmeye çalışın. Eğer hala doğru eşi bulamadıysanız, bu dönem şansınız bol olacak ve sizin için çok özel olacak biriyle tanışacaksınız.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün elinizden kayıp gidiyormuş gibi görünen bir durumu kontrol altına almaya çalışırken duygusal ve psişik enerjinizi boşa harcamaya yatkın olacaksınız. Sakin olun. İkinci dekantta doğanlar kıskanç bir iş arkadaşıyla uğraşmak zorunda kalabilirler ancak korkmamalılar: bekledikleri terfi zaten yolda!

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Emlak konularında değişiklikler olabilir. Babanızla olan işlere dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde işlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Eğitsel konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Mücadele alanlarınızda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir. Ailenize karşı anlayışlı olmalısınız.