Koç

Koç burcu yorum arşivi

14 January 2022 Koç burcu yorumu

Bugün yoğun duygular ile güne başlayacaksınız. Yapılması gereken işlerin zorlayıcı etkisini hissedebilir ve isyankar bir tavır sergileyebilirsiniz. Özellikle önemsediğiniz kişilere karşı itiraz etmeseniz iyi olacak. Meydana gelen bazı olaylar yapmak istediklerinizi zorlaştırabilir. Veya siz kolay yapabileceklerinizi zor hale getirebilirsiniz. Devleti temsil eden kişi ve kurumlar, aile büyükleri veya patronlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin. Sabırlı olun ve olayları akışına bırakın. Seyahate çıkabilir veya yolculuk hazırlığı yapabilirsiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Nasıl çalıştığınızı inceleyen ve gördüklerinden memnun kalan bir üstünüz gayretinize hayran kalacak ve bundan bahsedecek. Yeteri kadar kurnaz olamayacaksınız ve partneriniz kısa bir süre önce bir kaçamak yaşadığınızı fark edecek; etrafta kanıt bırakmamaya çalışın.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün işyerinde zorluk yaşayacaksınız. Şu anki projeleriniz yavaşlayacak ve bir acil durum planı gerekecek. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları hatalı yatırımlar ve kayıpla sonuçlanacak harcamalara karşı gözlerini dört açmaları için uyarıyor.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Ancak bir yandan da yabancılardan çok şey öğrenebilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İçsel sıkıntılarınız toplum önünde sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kolay tepki vereceksiniz. Hayatı daha geniş açıdan görmeye gayret etmelisiniz.