Koç

Koç burcu yorum arşivi

10 August 2022 Koç burcu yorumu

Duygusal gerilim hissedebilirsiniz ve sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve içinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. İçinizden yükselen kuvvetli arzuları denetlemeniz pek kolay değil. En iyisi dışarı çıkmak veya evinizde yeni düzenlemeler yaparak rahatlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve onların yardımını isteyebilirsiniz. Bu arada yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve onlara ilgi gösterirken rahatsız olduğunuz konulardan uzaklaşabilirsiniz. Bu arada ölüm, ölüm ötesi ve benzeri konular dikkatinizi çekecek.

Koç burcunun bugün genel durumu

İnsanları bu dönem içerisinde fazla idealize etmeyin. Kendinizi çok kudretli görebilirsiniz ve bu nedenle de her zamankinden daha girişken olabilirsiniz. Diğer insanların hızınıza yetişemeyebileceklerini unutmayın.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Duygusallık ve kişisel gururla ilgili konular, iş hayatınızda güçlü biçimde ön plana çıkabilir. Bunları olumlu motivasyona dönüştürmeye çalışın. Karar alırken mantığınızı ön plana çıkarın.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Bugün daha seçici davranıyor, enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Grup çalışmalar için uygun bir gün. Partnerinizin de bu konuda destekleri sizden yana olacak. Sağlığınızla ilgili, sinir sisteminiz fazla gerilime dayanamıyor.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizdeki, iş birliği yaptığınız ya da ortaklık içerisnde olduğunuz kişiler sizi gerçekten seviyor ve takdir ediyorlar.

Dolayısıyla, bazı istek ya da ihtiyaçlarınız varsa, yardımcı olmak isteyeceklerdir. Tatile çıkmak için izin istemek, tatilde çocuğa bakmaları için ricada bulunmak veya sizin için yapılacak bir rezervasyon talebi v.s, tek yapmanız gereken sormak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız dün geceyi zorluklar içerisinde geçirmiş, ufak tefek kazalara maruz kalmış ya da rahatsızlıklar yaşamış olabilirler. Ancak, öğleye doğru düzelecek atmosfer gün boyu iletişimi kolaylaştırıp fikir alışverişlerine açık, belli konularda çevreyi bilgilendirmeye olanak tanıyan olumlu bir Cumartesi geçirmemize olanak sağlayacaktır. Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor. Belli hareketlerde bulunmadan önce, daha dikkatli ve detaylı düşünmeliyiz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yüksek enerjiler ve sizi daha tutkulu kılan şeyler var. Bu arada alacağınız haberlerle planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Çevrenizde ortaklık içerisinde olduğunuz kişiler sizi gerçekten seviyorlar. Dolayısıyla, ihtiyacınız varsa yardımcı olmak isteyeceklerdir.

Koç Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugün iş ve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün ve sonrasında artık enerjinizin büyük bölümünü iş hayatınıza kaydırmaya başlayacaksınız. İş ve hizmet alanlarınızda eleştirel ve titiz yaklaşımlarınız, iş yaptığınız, insanları zaman zaman zorlayabilir. Ölçülü davranmanızda fayda var.KOÇ BURCU 8 AĞUSTOS 2015 BURÇ YORUMU