Koç

Koç burcu yorum arşivi

03 February 2023 Koç burcu yorumu

Heyecanlı ve enerjik bir biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için girişimde bulunacaksınız. Sürprizler olabilir ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Güçlü kişiler ile ilişkilerinizde tedbirli olun. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Ölüm ve ölüm ötesi konular ve bu konular ile ilgilenen kişiler ilginizi çekiyor. İsteklerinizin değiştiğini hissedeceksiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Dinlenmek için ayırmayı düşündüğünüz vakti ailevi sorumluluklarınız alabilir. Yoğunluktan dolayı yapmayı unuttuğunuz bir şeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Gecikmiş olabilirsiniz ama anlayışla karşılanacaktır.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Dinlenmek için ayırmayı düşündüğünüz vakti ailevi sorumluluklarınız alabilir. Yoğunluktan dolayı yapmayı unuttuğunuz bir şeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Gecikmiş olabilirsiniz ama anlayışla karşılanacaktır.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Görev veya sorumluluklarını yerine getirme becerisi ya da kapasitesi olmayan kişilerle bağlantıda olduğunuzu ve bu kişilerin sizi yavaşlattığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi ifade ederken duygusal abartılar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gündür ilgilendiğiniz işlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Fiziksel özelliğinizi maddesellikle paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz. Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Keyif içerikli uğraşlar ve bu amaçla buluştuğunuz insanlarda istediğiniz hazzı bulamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da sözlere ve hareketlere çok fazla takılmayın. Çocuğunuzu dinlemeniz onun da sizi dinlemesini sağlayacak.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır