Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

09 July 2022 Akrep burcu yorumu

Duygularınızı disipline edecek ve tarzınızı değiştirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Özellikle sizi rahatsız eden ve bir türlü kurtulamadığınız bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Öğlene doğru karşılaşacağınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve duygularınız derinleşebilir. Ancak moralinizi yükselten gelişmeler olacak ve ideallerinizi gözden geçireceksiniz. Hayal gücü gerektiren işler yapanlar için verimli bir gün... İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Endişelerinizden kurtulacak ve günlük yaşamınızı daha iyi yaşayacaksınız. İşlerinizin bir kısmını arkadaşınıza devretmeye ne dersiniz? Sevgiliniz size gerçekten çok güveniyor ve sorunları kolaylamak ve çözmek için size uyum sağlıyor.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün tüm gereksiz tartışmaları görmezden duymazdan gelmek zorunda kalacaksınız. Başarı şansı olan bir strateji geliştirebilmek için karmaşık ekonomik durumları netleştirmeye çalışın. Özellikle ikinci dekantta doğanlar çok şanslı olacaklar. Rüyanızda rakamlar görürseniz not alın; size hatırı sayılır bir ikramiye kazandırabilirler.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Başkalarının düşüncelerine daha duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bu Pazar gezmekten, değişik ortamlarda bulunmaktan, seyahat etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde daha agresif ve sert etkiler devrede olsa bile, öğleden sonra hayatı daha rahat algılayacaksınız. Özel hayatınızda keyfiniz yüksek.