Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

18 October 2022 Akrep burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve gördüğünüz rüyaların etkisinde bir süre geçireceksiniz. Sizi zorlayan ve baskı duygusu yaratan durumlar olsa bile isteklerinizi gerçekleştirmek için pek çok fedakarlık yapabilirsiniz. Veya fedakarlık olarak algıladığınız durumlar meydana gelmiş olabilir. Ancak istekleriniz öylesine kuvvetli ki, stratejinizi değiştirebilir ve olaylara çok başka açılardan bakmayı başarabilirsiniz. Zor koşullar ile mücadele edebilir ve hayallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başarabilirsiniz. Üstelik beklediğiniz fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Para durumunuzu düzene sokabilecek ve geleceğinizi daha güvenli hale getirebileceksiniz; yatırım yapmanız için de iyi bir zaman. Yıldızlar yan çizmeniz yüzünden, ilişkinizde dengesiz bir döneme gireceğinize işaret ediyor. Birbirinize karşı sorumluluk duygusundan yoksunsunuz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Yıldızlar bu burcun yeni bir iş arayan ya da belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen gençleri için özellikle olumlu olacak.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Ev, aile, komşular ve akrabalar konularında gerginlikler, ani karışıklıklar ve kırgınlıklar olabilir. Yaşlı aile bireylerinin sağlık sorunları sizi yorabilir. Gün boyu huzursuzluk, şüphe, öfke ve kavgacı tutumlardan kaçının. Dua veya meditasyon için molalar önemli.