Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

21 December 2022 Akrep burcu yorumu

Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve yaşadıklarınızı gözden geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınızın yükseldiği bir dönemdesiniz. Ciddiye aldığınız kişiler ile görüşebilir ve önem verdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz. Sizi korkutan veya gerçekleştirmeyi çok istediğiniz konular ile ilgili gelişmeler yeni boyutlar kazanacak ve isteğiniz artacak. Biraz sabırlı olun ve şimdilik gelişmeleri bekleyin. Evlilik veya ortaklık konuları gündeme gelebilir. Aslında sizin de istediğiniz ve aynı zamanda korkularınızı uyandırsa bile gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz her ne var ise, şimdi konuya daha detaylı bakabilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

İşler hiç aksama olmadan yolunda gidiyor. İnsanlarla olan ilişkilerinizde ciddi ve profesyonel bir tavır sergileyerek yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Sevgilinizden ilginç bir teklif alacaksınız ve bu sayede birlikteliği ve duygusal uyumu yakalayacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size büyük zihinsel güç vererek yardımcı olacaklar. Dinamizm, yüreklilik ve hatta cüret, doğru kullanıldığında harika sonuçlar ortaya çıkarabilir. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylara karşı farklı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Anlaşma imzalarken dikkat etmenizde fayda var. Alacağınız kararlar için acele etmeyin. Daha sonra uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün aksattığınız işleri hallederek, sakince geçireceğiniz zamanlar olabilir.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Finansal konularda hareket söz konusu. İlişkiler nedeniyle plansız harcamalar olabilir. Ertelenmiş işlerde ani gelişmeler yaşanabilir. Konsantrasyon sabah saatlerinde güçlü, öğleden sonra zihinsel gerginlik olası.