Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

22 February 2023 Akrep burcu yorumu

Sevgi dolu ve nazik bir kişiliğiniz var. İnsanlara karşı sürekli olumlu duygularla yaklaşmanız güzel tabii. Özellikle zor durumdaki yakınlarınıza yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Daha önceki deneyimlerinizde hayal kırıklıkları yaşadınız ve şimdi insanlara yaklaşmaktan biraz çekiniyorsunuz. Çevrenizde size tahmin ettiğinizden daha çok değer veren birisi var.

Aşk:

Sevdiğinize bağlılığınızı bugün güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Size günlük meselelerde olan yardımını takdir ediyorsunuz ve siz de ona destek olmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, o sevildiğinin farkında.

İş:

Takdir görmemek sizi kızdırıyor. İş arkadaşlarınıza karşı bir konuda hırs yapmışsınız. Kendinizi ıspatlama çabası içinde işinize dört elle sarılmanız sizin ve iş yeriniz için olumlu sonuçlar doğuracak.

Para:

İki ayrı yerden para bekleyişi içindesiniz. Bunlardan birisi geliyor, diğerini biraz daha beklemeniz gerekebilir. Sağlam ve sürekli kaynaklara yönelmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Soğuk havalara karşı dikkatli olun. Sağlığınız şu sıralar en dikkat etmeniz gereken konu.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz. İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız. Bugünlerde tanışacağınız kişilerle ileriki dönemde birlikte çalışabilirsiniz. Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün aynı anda çok iş yapabilir ve meşguliyet içerisinde olabilirsiniz. Ancak bazı planları yeniden gözden geçirmelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar çocuğunuzla alakalı konular bugün günün ana temasını oluşturacak. Başka bir konuyla uğraşsanız bile dönüp tekrar bu konuda bir şeylerin adımını atma gereği doğacak. Sizden kararlı ve net olmanız beklenecek.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.