Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

25 February 2023 Akrep burcu yorumu

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.

Aşk:

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

İş:

Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

Para:

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli girişim veya planlarınıza ivme kazandırabilecek veya bazı işlerinizin desteklendiğini görebileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki zamanlarda evinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Ailenizle vakit geçirmek size keyif verebilir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Birilerinden bir şey ödünç istemiş olabilirsiniz bugün. Ben olsam verirdim dediğiniz bir şey belki de bir başkası için asla paylaşmak istemeyeceği niteliktedir. Israr edip ilişkilerinizi yıpratmanın çok fazla gereği yok.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.