Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

02 March 2023 Akrep burcu yorumu

Bu akşam yeni insanlarla tanışacaksınız. Gecenin ortalarına kadar hoşlanmadığınız muhabbetlere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız. Güne güzel başladınız. Dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz.

Aşk:

İlişkinizin artık alışkanlığa dönüştüğü şeklinde bir korkunuz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor.

İş:

Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi çok çekiyor. Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Para:

Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Partneriniz hayatı sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler. Dolayısıyla, baskı kurma ihtiyacı hissederseniz, çok fazla zorlamamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gündeminizi işyerinizdeki konular etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gereken zamanlar olabilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Çalışırken eğlenebileceğiniz koşullar var. Sabah saatlerinde daha fazla sorumluluk almaya yatkın olabilirsiniz. Annenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kişisel hırslarınız diğer ihtiyaçlarınızın önüne geçebiliyor. Gün içinde kafanızda şekillenen her olay, sizi mükemmel şartlara taşıyor. Yaratıcılığınız konusunda asla sınır tanımıyorsunuz. Çalışma koşullarını yenilemek istiyorsanız, yapacağınız işleri gizli tutmayı denemelisiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün mesleki konularda önemli iş ve görevler üstlenmeniz gerekecek. Sizin katkınız önemseniyor. İşinize gösterdiğiniz ciddiyet sayesinde birlikte gayret gösterdiğiniz insanların da motivasyonunu yükseltebileceksiniz.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.