Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

03 March 2023 Akrep burcu yorumu

Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar sizi herkes kadar etkilemiyor. Aileden birinin, bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Çelişik davranışlarınızın albenisi, bu davranışları belli sınırlara da tutmanıza engel olmamalı.

Aşk:

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

İş:

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni bir iş ortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para:

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler. Dolayısıyla, baskı kurma ihtiyacı hissederseniz, çok fazla zorlamamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili reform niteliğinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için heyecan duyacağınız yeni işlere başlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde bürokratik engellerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde düzenleme yapmanız gerekebilir. İstediğiniz hızda ilerlemeyen işlerinizi fazla zorlamamanızda fayda var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Ay'ın bulunduğu konum, hedeflerinizi belirlemek istediğinizi gösteriyor. Yaşadığınız çelişkilerden bir an önce kurtulmalısınız. Kariyerinde beklenti içinde olanlar, amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün otorite ve patron konumundaki kişilerle iyi ilişkiler kurmak lehinize olacak. Uyumlu ve enerjisi yüksek bir imaj olumlu dönüşler sağlayacak. Ancak sözler ve ifadeler arada belli bir mesafenin olduğu gerçeğini göstersin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.