Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

05 March 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün tam bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Geçmişle ilgili anılar, geleceğe yönelik hayaller bütün gün kafanızı meşgul edecek. Gerçeklerden kopuk geçirdiğiniz bugün içinde katılmak istediğiniz bir toplantıyı ya da bir randevunuzu unutabilirsiniz. Uçuk kaçık fikirlerinizi sevdiğinize açmaya pek cesaret edemiyorsunuz; yerinde bir davranış.

Aşk:

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular.

İş:

Birkaç günün işini ağırdan almanız bugün elinizde patlayabilir. Ani yapmanız gereken işlerde paniklememeli, verimli olmaya bakmalısınız. Çalıştığınız saat sayısından çok aldığınız verim önem taşıyor.

Para:

Para konusunda sizi heyecanlandıran haberler alacak, harekete geçeceksiniz. Bugünün sizin için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorsunuz ama bu proje size yansıtıldığı gibi değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızı son zamanlarda fazla hiçe saymışsınız. Özellikle kulak-burun-boğaz yollarına dikkat!

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, olayların iyi taraflarına odaklanmanızda ve iyi davranmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizin ön planda olduğu bir gündesiniz. Sosyal hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğleneceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Aşkta yeni heyecanlar söz konusu. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Ay'ın bulunduğu konum, hedeflerinizi belirlemek istediğinizi gösteriyor. Yaşadığınız çelişkilerden bir an önce kurtulmalısınız. Kariyerinde beklenti içinde olanlar, amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş ortamında yaşanacak olan bir değişim, insanların tutumunu ve sizin verimliliğinizi de etkileyecek. Huzur kaçıranlar ya da düzeni bozmaya çalışanlar olabilir. Siz sorunlu ilişkileri bir kenara bırakıp işinize odaklanın.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.