Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

13 March 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün sizin için genel olarak olumlu bir gün olacak. Bazı beklediğiniz haberleri almanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Aldığınız haberlerle ilgili olarak bir takım kararlar almanız muhtemel. Ailenizden bazı kimselerle aranızdaki problemleri halletmek için bazı girişimlerde bulunmanız olası.

Aşk:

İlişkinizdeki yaratıcılık günden güne artıyor ve farklı bir boyuta ulaşıyor. İlişkinizi daha da farklı hale getirmek için sevgilinizle konuşup kendinize değişik sosyal aktiviteler seçebilirsiniz.

İş:

İş konusunda sağlam kararlar verebileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girişebilir ve ileriye dönük yatırımlara ilgi gösterebilirsiniz.

Para:

Bugün yapmanız gereken bir ödeme yüzünden sıkışabilirsiniz. Bir arkadaşınız veya ailenizden borç almak zorunda kalabilirsiniz. Bundan böyle borçlanırken daha bilinçli hareket etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakınlarınızın ihmali yüzünden bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunu soğukkanlılıkla çözmeye çalışın.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız. Bu esnada seçeneklerinizi daha iyi görebilir durumda olacaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Esnek düşünce yapınız sayesinde kolayca işin içinden sıyrılabileceğiniz durumlar söz konusu. Bugün imzalayacağınız işlerde dikkatinizi toplamaya özen göstermelisiniz. Mesleki konularda başarı için çok çalışacaksınız.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın aile çevrenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmelerini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi de bir ayırım gözetmeden uygulamaya çalışın. Kesinlikle, böyle düşüncelerle gününüzün tamamını da doldurmayın.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir ödeme sebebiyle bugün para denkleştirme ve bunu yaparken de sıkılma durumları söz konusu olabilir. Eğer bir alacağınız varsa bunu düzgün biçimde istemeyi bilin. Hak ettiğiniz bir şeye, kısmetinize arkanızı dönmeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.