Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

15 March 2023 Akrep burcu yorumu

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Size yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler isteğinizi körükleyecek.

Aşk:

Yeni kurduğunuz bir arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bu yakınlığın kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi de görünmüyorsunuz.

İş:

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek bir iş görüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Para:

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama onu dikkate almanız size yarar sağlayacak.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Daha önce çözüldüğünü, hallolduğunu veya rafa kalktığını düşündüğünüz konular tekrar yüzünü gösterebilir. Sabırlı olmalı ve bu defa, konu tamamen çözülecek şekilde ele almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizde olup bitenlerle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde düşüncelerinizi iyimser kılmaya bakın.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızla güçlü bir duygu birliğini paylaşarak, günün anlamını siz çıkaracaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz. Çevrenizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Konuşmaları ilgiyle dinleyin fakat aykırı bir yorum yapmaktan sakının.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün trafikte geçirdiğiniz zaman hem tedbirli, hem sabırlı hem de kontrollü olmanızı gerektiriyor. Sözlerin ve hareketlerin yanlış anlaşılabileceği, kırıcı olunabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Dil kontrolü önemli.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.