Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

18 March 2023 Akrep burcu yorumu

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

Aşk:

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

İş:

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Para:

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başkalarının planlarıyla uyum sağlamasa dahi, kendi çıkar, ihtiyaç veya karlılığınız için gerekli adımları atmanız ve çalışmaları başlatmanız gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konularla ilgili araştırma yapmak size keyif verecektir. Duygularınızı ifade etmek için uygun bir gündesiniz. Özgürleşme isteği içinde tatil planları yapabilir. Etrafınızdaki insanları buna dahil etmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedeceğiniz zamanlar olabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel çabalarınız sonucunda elde edeceğiniz önemli gelişmeler, motivasyonunuzun artmasına neden oluyor. . Bugün bazı dost toplantılarının aranılan kişisi olacaksınız. Görüştüğünüz kişilerin sıra dışı düşünceleri, yeni başlangıçlarınızın temelini oluşturacak. Özel zevklerinizi için harcama yaparak, bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Zevk için yapmayı planladığınız bir iş ya da bu amaçla organize ettiğiniz bir buluşma ya da davet sizin için bambaşka bir içeriğe dönüşebilir. O kadar da keyif almadığınız bir şey için bu kadar çaba gerekli mi diye düşünün.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.