Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

01 April 2023 Akrep burcu yorumu

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı ısrarla uyarıyorsunuz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirecek. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

Aşk:

Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Sürtüşmeler bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

İş:

İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor. Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor.

Para:

İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor. Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Düşünmek istediğiniz ama erteleyip durduğunuz bir olay var. Bugünlerde bu olayla ilgili iç hesaplaşmalar size yarar getirecek.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir. Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa buraları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı işleriniz ve iş ilişkileriniz bugün hayal kırıklığına uğratacak şekilde sonuçlanabilir. Bel bağladığınız çalışmalar beklenen etkiyi oluşturmayabilir. İş arkadaşlarınız ve iş birliği yaptığınız kişilerle ilişkilere dikkat.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.