Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

04 April 2023 Akrep burcu yorumu

Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun. Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız.

Aşk:

Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz. Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz.

İş:

Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var.

Para:

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz. Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli..

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Size yönelik bir ilgiyi fark etmeniz gerekiyor. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızı farklılaştırabilecek, hatta değiştirebilecek heyecan verici fikirleriniz olabilir. Ancak, harekete geçmeden önce ne kadar uygulanabilir veya verimli olduğu üzerinde dikkatle durmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünkü Ay tutulması bazı gizli konuların ortaya çıkmasına işaret edebilir. Yakın ilişkilerinizde daha özenli olmaya gayret etmelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi birçok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olanlar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor..

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün insanlarla çok fazla iletişim halinde olmayı tercih etmeyeceksiniz. Sanki herkesin söylediği yaptığı bir diğerini tepki vermeye itiyor gibi. Ruhsal çalışmalar, ibadet, meditasyon gibi şeylerden fayda alacağınız bir gün.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.