Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

22 April 2023 Akrep burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Enerji düzeyiniz oldukça yüksek ancak enerjinizi doğru olarak kullanma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insanla olan iletişimlerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir veya siz küçük sorunları büyütebilirsiniz. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başaracaksınız ve duygusal olarak tutarlı davranacaksınız. Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun olmanıza rağmen bunu çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

İş:

İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizde bazı gelişmeler beklentilerinizden farklı olacaktır. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.

Para:

Maddi konularda dikkatli hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve imkanlarınızı olumlu olarak kullanmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir karar almaktan ve girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli başlı ilişkilerinizi gözden geçirebileceğiniz ve yeniden yapılandırma şansı bulabileceğiniz günlerdesiniz. Duygu ve düşüncelerinizin bilinir olmasını sağlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gücünüzü mantıklı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara keskin bir bakış açısı getirirken, sizi tenkit edenlere karşı savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bir ödeme konusu canınızı sıkabilir. Maddi bir beklentiniz söz konusu ise, kendi planlarınızı bunun üzerine kurmayın. Daha garanti işler yapmaya ihtiyacınız var. Riskli, sizi zor durumda bırakacak bir maddi söz vermeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.