Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

04 May 2023 Akrep burcu yorumu

Hareketli bir döneme giriyorsunuz. Çoktandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelecek, planlar yapacaksınız. Sizi çok kıskanan bir yakınınızın tavırları sizi üzecek. Şen şakrak haliniz ve çok yönlülüğünüz göz kamaştırıyor. Bugün akşam saatlerinde katılacağınız bir arkadaş toplantısında bütün gözler üzerinizde olacak.

Aşk:

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

İş:

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancak iş dışı çalışmaları ne olursa olsun iş yerinize taşımamalısınız.

Para:

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok yardımseversiniz. Özellikle iş yerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz. Gün içerisinde oluşan gerilimi doğru yönetmeniz gerekiyor. Özel bir kişiyi ziyaret etmeniz veya günlük bir yolculuğa çıkmanız durumunda yaşam tarzınızda romantik değişiklikler söz konusu olabilir. Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara karşı daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde güven ve istikrar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar içindesiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hırslarınızın kontrolü önemli olacak. Size göre normal görünen bir coşku hali, karşınızdaki kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir. Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkındasınız. Biraz da kontrollü olmaya ihtiyaç var.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.