Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

11 May 2023 Akrep burcu yorumu

Günlük planlarınıza uymakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aileniz içinde yada evinizde sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çaba sarfetmenizi gerektiren uğraşlar ve eve ait işler önemli olabilir. Ayrıca ev hayatında kendinizi daha bağımsız hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Satürn ve Plüton'un geri gitmesiyle, eski sorunlarını çözme imkânı bulacaksınız. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.