Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

16 July 2023 Akrep burcu yorumu

İzlediğiniz yolda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız nedeniyle harekete geçmeniz pek kolay olmayacak Aslında yola çıkmak ve harekete geçmek için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Ancak çok fazla tedbirli davranmanız mümkün. İlginç gelişmeler olabilir ve sempatik tavırlarınız ile hem karşı cinsi, hem de yakınlarınızı etkileyebilirsiniz. Ancak iddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aslında düşünceleriniz ve hayata bakış açınız değişiyor. Ciddiye aldığınız konular da değişmeye başlıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir.

Akrep burcunun bugün genel durumu

İç dünyanız bugün sakinleşebilir ve bunun getirdiği huzuru sosyalleşerek derinleştirmek isteyebilirsiniz. Alacağınız davetleri kabul edin; hem eğlenceli hem de sosyal fırsatlar getirecek bir gün geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün, kendinizi ifade ediş şekillerinizle alakalı olumlu etkiler alabilirsiniz. Benzer şekilde, işlerinizi yapma biçiminiz ve verimliliğiniz de çevreden takdir toplamaya başlayabilir. İlerlemeleri sağlayan siz olabilirsiniz.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bu hafta sonu paranızı ve elinizdeki diğer kaynakları daha fazla düşünebilirsiniz. Süregelen bir iş konusunu da ele almanız mümkün.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak, iş hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeni iş projeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hırslı, girişken ve atak yapınızla gün boyunca koşturmalarınız fazla olabilir. Kariyerinize etki edecek önemli iş konuşmalarının ve parasal bağlantılarınızın üzerine eğilebilirsiniz.