Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

06 August 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Hayallerinizi ve ideallerinizi sevdiğinize anlatabilirsiniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. İsteğinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yükseliyor. Bu arada ayrıntılar dikkatinizi çekebilir ancak detaylara takılı kalmayın ve sezgilerinize güvenin. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve size verilen değeri küçümseyebilirsiniz. Davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün iki kişinin yaşadığı anlaşamazlıkla ilgili olarak arabuluculuk etmeniz gerekebilir. İki tarafa da objektif yaklaşacağınız için dengeli düşüncelerle doğru hamleler yapacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Çevrenizle yardımlaşma içerisinde bulunarak avantaj sağlayacağınız günler devam edecek. İnsanlarla birlikte çalışın. Grup çalışmalarında size verilen görevler dışında hiçbir şeye karışmayın.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Bugün, birçok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önem verdiğiniz ilişki veya iş birliklerinize dikkat etmeniz gereken iki gündesiniz. Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Ystemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, kontrolümüz dışında gelişen olaylar nedeniyle biraz zorlanma olasılığımız olan günlerdeyiz. Ancak, bugün Venüs?ün hem olumlu hem de olumsuz açıları sayesinde bir taraftan sorunlarla ve zorluklarla boğuşurken bir taraftan da adeta görünmeyen bir elin devreye girip bizi desteklediğini ve günü güzelleştirdiğini hissedebiliriz. Geçmişe bağlı sorunları tartışmak için güzel günlerde değiliz ya da geçmişle bağlantılı olaylar kendini hatırlatabilir veya sevdiğiniz kişilerle eskiden birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyleri tekrarlayabiliriz. Eski tanıdıklar veya sevgililer gündeme gelebilir. Ylişkiler ve iş birlikleri normalde izlediğinden daha zorlu bir seyir izleyebilir veya maddi konularda daha gerçekçi adımlar atmamız gerektiğinin farkına varabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular içinde göremediğiniz noktalar olabilir. Uğraşmanız gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde işlerinizde en iyisini yapmaya çalışmak için mücadele edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde fikir ayrılıklarını çok büyütmemeye özen gösterin.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Sorumluluklarınızı yerine getirmek için gayret göstereceksiniz. Değer verdiğiniz insanlara yardım ederek kendinizi önemli hissedeceksiniz.

Akrep Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Patronlarınızla veya iş yaptığınız insanlarla olan ilişkileriniz zora girebilir. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.