Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

11 August 2023 Akrep burcu yorumu

Sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Otoritenin baskısını hissedebilirsiniz veya önemsediğiniz kişilerin davranışları, baskı duygusu uyandırabilir. Önemli biri olmak veya ciddiye alınmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve bunun için bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlıyorsunuz. Daha önce önemsediğiniz kişiler şimdi gözünüzde önemini yitirebilir. Bazı dostlarınız ve yakınlarınızın davranışlarından etkilenebilirsiniz ve aranızdaki ilişkiyi gözden geçirebilirsiniz. Aslında kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyacağınız bir dönemdesiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Kendi başınıza kalmak sizi dinlendirebilir. Ancak; sosyal hayata dahil olmasanız bile, aile içi iletişimler bir şekilde gündeme gelecektir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün toplum içindeki kimliğinizle öne çıkabilirsiniz. İnsanların, gücünüze güvenip, sizi bir grubun başına getirmeleri mümkündür. Birçok kişi görüşlerinize başvurmak isteyecektir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Mesleki anlamda oldukça başarılı bir gününüz. Geleceğinizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ciddi görünümünüzün altında duygusal bir yapı gizli. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Sevdiğiniz kişi bugün sizden daha fazla ilgi bekliyor. Kalbi boş olanlar için ilginç bir gelişme var. Grup toplantılarından birinde tanışacağınız kişiyle aranızda bir yakınlaşma olabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir. Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Almaya gideceğiniz aracı almaktan vazgeçebilir, otel rezervasyonunuz olmasına rağmen iptal edebilir veya çok önemli bir randevuya gitmeme durumunda kalabilirsiniz(seçenekleri siz arttırın v.b). Keyifli, yeni şeyler denemeye, sürprizlere veya yenilikler yapmaya açık bir günlerdeyiz. Aynı zamanda Yengeç burcunda bulunan Mars, bu haftadan itibaren 25 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçiyor ve tüm burçların farklı farklı alanlarda kendisini daha açık, net, dürüst olarak ortaya koymasını sağlamakla kalmayıp, bu durum için gerekli enerjiyi de yaratıyor. Herşeyden sonuna kadar keyif almak ve fayda sağlamak isteyeceğimiz, kafamıza koyduğumuz konularda sınır tanımayacağımız bir sürece giriyoruz. Tembellere özellikle duyurulur!

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün keyifli bir gündesiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratacaksınız. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Bu durumu kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kartınız Yükselme... İşinizde başarınız malum. Ancak aşk hayatınızda tam bir amatörsünüz. İlginizi bunu karşınızdakine gösterin.

Akrep Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün, kafanız iş alanlarınızda olacak. Alacağınız haberler sizi mutlu etse bile, aklınız para veya hesap işlerinizde olabilir. Sezgileriniz yüksek olacak. İyi senaryolar üretmeye özen gösterin.