Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

14 November 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün yapmanız gereken işlerin ağırlığını hissederek güne başlayabilirsiniz. Aslında ciddi işler yapmak için kuvvetli arzularınız olabilir fakat alacağınız sorumlulukların baskısını hissedebilirsiniz. Büyük istekleriniz ve yeni idealleriniz olabilir fakat aynı zamanda korkularınız da uyanabilir. Ancak içinde bulunduğunuz durumu değiştirmek ve daha farklı yaşamak için derin arzularınız olacak. Büyüklerinizin sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Fakat isteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Böylece baskı hissettiğiniz durum fırsata dönüşebilir.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Birçok problemle karşılaşacaksınız, ancak güven duyacağınız bir yardımcınız da olacak. Bir kaçamak yaşamaktan kaçının, özellikle de düzgün bir ilişkiniz varsa. Partneriniz bunu fark edebilir ve aynı şeyi size yapabilir; sonra bu durumdan şikayetçi bile olamazsınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bu iyimser gün sizi iş ve çalışma görevlerinizden uzaklaştıracak. Eğer yapabilirseniz gevşeyip gerçeklik duygunuzu kaybetmemeye çalışın. Ekonomik açıdan, üçüncü dekantta doğanlar kendilerini soygun ya da para kaybı riskine karşı hazırlamak için sebatla çalışmalılar.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Duyguları dönüştürmede ustalaşmış Akrepler, bugün ifadelerinizde seçici davranın. Bir süredir birikmiş yakıcı duygularınızı dönüştürün, başkalarına patlamasın. Sizi yıpratan, yönsüz, sonuç alamadığınız ilişkiler ya da projeler sonlanabilir.