Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

17 November 2023 Akrep burcu yorumu

Sorumluluklarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve bugün karşılaştığınız olaylar kararlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Aceleci davranmayın ve olayları bir kez daha gözden geçirin. Parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınız artmış olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hem kendinizi, hem de sevdiklerinizi zorlayabilirsiniz. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yabancılar ile birlikte olmak sizi rahatlatacak. Böylece olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Bugün alıngan ve öfkeli bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Beklediğinizden farklı çıkacak bir çevreden rahatsızlık duyacaksınız. Hoşnutsuzluğunuzu göstereceğiniz durumlar olacak, hatta bir kavga bile muhtemel. Bir yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmayı başaracak, birlikteliği yakalayacak ve sorumlu bir şekilde hayatla birlikte yüzleşmenin yeni bir yolunu bulacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Yıldızlar bu burcun yeni bir iş arayan ya da belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen gençleri için özellikle olumlu olacak.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Ancak aşkta daha sakin olmaya bakmalısınız.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu kasvet, derin hüzün yaşayabilirsiniz. Öfkesiyle sizi aşağı çeken insanlardan uzak durun. Kendinize özen gösterin. Bedeninizle ilgilenin. Uzun vadeli harcamalardan kaçının.