Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

22 November 2023 Akrep burcu yorumu

Duygularınız derinleşebilir ve sabah saatlerinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Özellikle aile büyükleri, anneniz ve çocukluk döneminde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Bazı korkularınız olabilir fakat sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sese kulak verin. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir. Sabırlı olun ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlıyorsunuz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Çok titiz davranacak, etrafınızdakileri dikkatle gözlemleyeceksiniz, fakat bunu yaparken iş arkadaşlarınızı rahatsız edecek yollara da başvuracaksınız. Sonunda durulacaksınız. Geçmişteki kininizin üstesinden gelecek ve sonunda daha iyi yaşamak ve kendinizi sevgilinizin taleplerine daha büyük bir tutkuyla adamak için yeni ve beklenmedik fırsatlar yakalayacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size büyük zihinsel güç vererek yardımcı olacaklar. Dinamizm, yüreklilik ve hatta cüret, doğru kullanıldığında harika sonuçlar ortaya çıkarabilir. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı durumlarla ilgili değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Tutukulu, meraklı ve sezgisel Akrepler için bugün ilişkiler önemli. Yeni insanlarla tanışıp farklı sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Bu çevre geçici de olsa dünya görüşünüze katkı sağlarken sizi geliştirecektir.