Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

23 November 2023 Akrep burcu yorumu

Gizli fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve eski projelerinizden söz edebilirsiniz. Veya eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Geçmişi hatırlatan olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar karşısında çocukluk günlerinizde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Korkulardan uzaklaşıp dikkatinizi isteklerinize odaklarsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz ve itiraz edebilirsiniz. Ancak içinizden itiraz etmek yükselse bile bunu ortaya koymayacaksınız ve stratejinizi değiştireceksiniz. Kendinizi yenilemek için güçlü arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Özellikle de özel yaşamınızı etkiliyor olması yüzünden, giderek artan iş yükünüz sizi rahatsız edecek. Yeni tanıştığınız bir kişiye yoğun ilgi duyacaksınız; kendinizi ona kaptıracaksınız; fakat partnerinizi kıskandırmaya çalışmayın!

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Sevinç dolu bir gün sizi iş ve görevlerinizden uzaklaştıracak. Yapabilirseniz biraz gevşeyin. İkinci dekantta doğanların gezegensel enerjisi dikkate değer. İş yapmanın hışmıyla harika sonuçlar elde edecek ve iyi kar elde edeceksiniz.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışmalısınız. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri ortaklı konular kafanızı meşgul edebilir.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle finansal konularda yenilikler olabilir. Arzularınızı gerçekleştirirken yüksek beklentileriniz engellenebilir. Sade ve uygulanabilir hedefler için gün boyu destek görürsünüz.