Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

03 December 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün denetim altında tuttuğunuz istekleriniz ortaya çıkacak. Yoğun duygular ve büyük hayaller içine girebilir, yeni stratejiler yapabilirsiniz. Güç, zenginlik, başarı ve başarılı kişilere dikkatinizi yönelteceksiniz. Harekete geçmek istediğiniz konulara yönelik gelişmeler hızlanıyor. Ancak yeni girişimlerde bulunmak için acele etmeyin. Aslında kendinizi şanslı hissetmeniz gerekiyor. Olaylara daha yapıcı bir açıdan bakabilirsiniz ve üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusunu, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Özellikle önem verdiğiniz kişilerin davranışları baskı uyandırabilir, fakat tarzınızı değiştirmenize ve şansınızı kullanmanıza yardımcı olduklarını anlayabilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

İşiniz için size yeni bir çevre kazandıracak bir davet sayesinde farklı bir dönem geçireceksiniz. Melankolik olmayın ve partnerinize karşı biraz küstah davranın. Bunu ona biraz daha soğuk davranarak yapabilirsiniz; bu onun ilgisini çekebilir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar sizi destekliyor ve niyetlerinize ulaşmanıza imkân verebilirler. Ancak çok saldırgan olmamaya ve önemli fırsatları kaçırma riskine girmemeye çalışın. Multimedya alanında çalışanlar anlık hataların dikkatlerini dağıtmasına izin vermeden ayaklarını yere sıkı sıkı basmalılar.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün elinizde olmayan durumlardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gizli kalan olaylardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İlerleyen saatlerde kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk durumunuz tartışmalara açık olabilir.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Güne sebepsiz öfke ile başlayabilirsiniz. Düzen değiştirme ve koşulları bozma arzunuz yüksek. Sonradan pişman olacağınız öfkeli söylemlerden kaçının. Tedbirli ve dengeli olmak önemli.