Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

08 December 2023 Akrep burcu yorumu

Güne heyecanlı başlayacaksınız. Öğlene doğru karşılaşacağınız kişiler ve duyacağınız haberler hayal gücünüzü uyandıracak ve geleceğe yönelik ideallerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada yapmanız gereken pratik işler esnasında dalgın olabilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızınilgisi ve desteği ile haliniz değişecek. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Sanatsal faaliyetler ve çeşitli organizasyonlar içinde olabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çok fazla çalışabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.

Akrep burcunun bugün genel durumu

İşiniz için size yeni bir çevre kazandıracak bir davet sayesinde farklı bir dönem geçireceksiniz. Eğer hala birini arıyorsanız, elinize bir ilişkiye başlamak için mükemmel bir fırsat geçecek. Hatta şu ana kadar arkadaş olarak gördüğünüz biriyle olması muhtemel.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bir iş arkadaşınız sabrınızı sınasa bile bugün planlarınızı yürütebilmeniz için uygun koşullar bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Tartışmalardan kaçının. Yıldızlar bu burcun yeni bir iş arayan ya da belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen gençleri için özellikle olumlu olacak.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Oğlak burcunda ilerleyen Ay, düşüncelerinize daha gerçekçi olma ihtiyacı getirmekte. Kısa yolculuklar ve hareket de vurgulanmakta.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bekleten konularda gelişmeler yaşanabilir. Finansal konularda fırsatlar var. Yaşam enerjiniz yüksek. Akşam saatlerinde yakın çevrenin tesiri ile sorumluluk gerektiren işler söz konusu.