Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

12 December 2023 Akrep burcu yorumu

Kendinize olan güveniniz giderek artıyor ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Hayal gücünüz yükseliyor ve isteklerinizi gerçekleştirmek için her zaman olduğundan daha gayretli olacaksınız. Bu arada isteklerinizi gerçekleştirmenize engel olan kişiler olabilir veya bazı büyüklerinizin davranışları üzerinizde baskı duygusu yaratabilir. Ancak sabırlı ve kararlı davranacağınız bir dönemdesiniz. Çalışmanız ile kazancınızı karşılaştırabilirsiniz. Ancak moralinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Akşam saatlerinde karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve heyecan duyacağınız gelişmeler meydana gelecek. Duygularınızı denetleyin. Kayıp ve kazançları tartabilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

İş alanında büyümenizi sağlayacak bir fırsat sizi heyecanlandıracak ve mümkün olduğunca iş yapmanıza teşvik edecek. Burcunuzda birçok gezegen toplanıyor; bu sizi daha objektif yapacak ve partnerinizin öfkeli düşüncelerini yatıştırmak için doğru sözleri bulacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Sabırsızlığınızı, dilediğiniz gibi davranabileceğiniz bir alan yaratarak yatıştırın. İkinci dekantta doğanlar için iş arkadaşları ile ilişkiler oldukça karmaşık olabilir ve engeller oluşturabilir.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde ailevi konular önem kazanacak. Babanızla ilgili konulara daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde önünüzdeki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde güven arayışına gireceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi iç sesiniz size yardımcı olacak.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün içinde şüpheci ve tedirgin edici duygularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı değiştirmek ve yenilenme arzularınızla düzen bozmama ihtiyacı çatışacaktır. Bugün öze dönüp kendinizi anlamak için koşullar verimli.