Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

19 December 2023 Akrep burcu yorumu

Bugün duygularınız değişiyor ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İsteklerinizi gözden geçirecek ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Bu arada gelişmeler sizin beklediğiniz gibi olacak ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve isteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik açığa çıkan inancınızı bozmayın. Mistik kişiler ve sanatçılar ile birlikte olmak sizi heyecanlandıracak. Ayrıca ideallerinizi gözden geçireceksiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olacaksınız. Sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren konulara yönelik yapacağınız çalışmalar keyfinizi yerine getirecek.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bu döneme çok neşeli girmeyeceksiniz, fakat kazançlarınızı artırma imkanı size mücadele dürtüsü kazandıracak. Sevgilinize karşı çok inatçı ve kıskanç davranacaksınız. Limitler koymaya ve onun sizden bağımsız karar vermesini engellemeye çalışacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar iş ilişkilerinin fazlasıyla ilerleyeceğini gösteriyor. Yeni sözleşmelere başlamak için inanılmaz fırsatlar oluşacak. Mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Yıldızlar çalışanları destekliyor ve cesur olup zam ya da terfi istemelerini tavsiye ediyor.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde daha yapıcı davranacağınız zamanlar var. İlişkileriniz de yaşanan sıkışmalara karşı, dengede kalmaya çalışmalısınız. Kimi zaman olaylara karşı esneklik gösterememe durumu olabilir. Duygusal baskı hissedebilirsiniz. Size ilham veren konularla uğraşabilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sezgileriyle yaşayan Akrepler, bugün arzularınızı gerçekleştirecek insanlarla birlikte olabilirsiniz. Anlaşılma ihtiyacınızı giderecek uzun sohbet imkanları gelişebilir. Üretim, planlama ve finans konularında talihiniz yüksek.