Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

13 January 2024 Akrep burcu yorumu

Dikkatinizi çalışmalarınıza odaklayacaksınız ve çalışmalarınızda başarılı olacaksınız. Gelişmeler çok hızlı olmasa bile bu durum sizi rahatsız etmeyecek ve verimli bir gün geçireceksiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir, etkileyici ve önemli kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz. Veya güçlü kişilerden alacağınız teklifler üzerinde incelemeler yapabilir veya anlaşma ve sözleşmelerle ilgili detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Dikkatli ve kararlı tavırlarınız ile hem çevrenizin, hem de etkilemek istediğiniz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bugün kendinizi başarılı hissedeceksiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Büyük yatırımlar için doğru bir zaman olmadığından bir konuda daha sonra karar vermek isteyeceksiniz. Çamurlu sulara batmayı hiç riske atmayın. Bir güç sömürüsü sizi kötü bir moda sokacak ve sizi partnerinize karşı daha sabırsız hale getirecek. Fevri olmamaya çalışın.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş ilişkileri biraz işkence mahiyetinde ve zorlu olabilir. Neyse ki kendinizi açığa çıkarıp yanlış gidenin ne olduğunu ifade edebileceksiniz. Yeni bir şirket ya da işbirliği başlatma hedefiniz varsa bugün yıldızlar sizi olumlu yönde etkileyecekler. En iyi tavsiye ise her zaman ihtiyatlı olmanızdır.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve hızlılık söz konusu.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sağlık sorunları, tedbirsizlik nedeniyle gelişen olaylar olabilir. Etrafınızdaki gerginlik sizi yorabilir. Ertelenmiş işler ve ilişkiler gündem olabilir. Dipte yatan duygular sert ifadelerle açığa çıkabilir.