Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

18 January 2024 Akrep burcu yorumu

Bilinçaltına ittiğiniz unuttuğunuz olaylar rüyalarınızda ortaya çıkabilir. Bugün dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Gün içinde eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve duyduklarınızdan etkilenebilirsiniz. Sevdiğiniz ile keyifli organizasyonlar yapabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler kafanızı karıştırsa bile isteklerinizi gerçekleştireceğinize dair inancınız giderek yükseliyor. Baskı yaratan durumlara kendinizi kaptırmayın ve karmaşık düşüncelerden uzaklaşıp keyif aldığınız konular ile ilgilenin. Bu akşam eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Yeni sözleşmelere imza atarken ya da yeni firmalarla çalışırken dikkatli olun; yeni kontaklarınıza karşı uyanık ve tedbirli davranın. Kendinizi bir nebze tatminsiz hissedeceksiniz ve bunu sevgilinize söylemek sizin için zor olacak. Siz yine de ona karşı anlaşılmaz görünmemeye çalışın.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün dikkat dağınıklığı, beklenmedik bir aksaklık ve seyahat sırasında unutkanlık yaşayacaksınız. Bu yüzden evraklarınıza ve hazırlıklarınıza daha fazla dikkat edin. İlk dekantta doğanlar daha sabırlı olmalılar ve Aslan burcu bir iş arkadaşıyla kışkırtıcı bir duruma girmekten kaçınmalılar.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde şansızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yakın çevrede sağlık sorunları yaşanabilir. Eklem, kemik ağrısı yaşayabilirsiniz. Gün boyu şüpheci yaklaşımlar sergilerken merak duyacağınız durumlar gelişebilir. Olayların seyri kaygı yaratabilir, gözlemci olmak önemli.