Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

19 January 2024 Akrep burcu yorumu

Güne heyecanla başlayacaksınız. Özgürleşmek ve sizi bağladığını düşündüğünüz bütün bağlardan ve hayatınızı zorlaştırdığını düşündüğünüz alışkanlıklardan kurtulmak için savaşacaksınız. Aslında isteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yüksek ve dostlarınız sizi destekliyor. Özellikle sevdiğinizin desteğini almak moralinizi yükseltecek. Bu arada arkadaşlarınızı kırmasanız iyi olacak. Özellikle organizasyonlar sırasında bazı karışıklıklar çıkabilir. Dikkatinizi yükseltin ve tartışmalardan uzak durun.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Yeni sözleşmelere imza atarken ya da yeni firmalarla çalışırken dikkatli olun; yeni kontaklarınıza karşı uyanık ve tedbirli davranın. Kendinizi bir nebze tatminsiz hissedeceksiniz ve bunu sevgilinize söylemek sizin için zor olacak. Siz yine de ona karşı anlaşılmaz görünmemeye çalışın.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Harcamaları sınırlayın, özellikle de fazlasıyla fedakârlık gerektirenleri. Daha olumlu Astral fırsatları kollamak daha iyi olacaktır. İşyerinde düşüncesiz davranmayın. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların sebat isteyen her şeyi başarılı bir sona götürmelerine imkân verecek. Halkla ilişkiler konusunda dikkatli olun.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Korku ve endişe yaratan durumlar bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Finansal konularda zekice kurduğunuz iletişimle karşınızdakini rahatça etkileyebilirsiniz.

Akrep Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Akrep Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yakın çevrede gelişen olaylar sizi şaşırtabilir. Gün boyu tepkisel davranabilirsiniz. Ön hazırlık gerektiren işler son dakikaya kalabilir. Bir süredir kaçındığınız harcamaları yapmak durumunda kalabilirsiniz.