Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

30 January 2024 Akrep burcu yorumu

Önemsediğiniz işleri yapmak için çok gayret gösterdiğiniz bir dönem. Bir taraftan isteksizlik duyabilirsiniz. Ancak yapmanız gereken işleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret ve azimle davranacaksınız. Parasal ihtiyaçlar ve yavaş gelişen işler nedeniyle moraliniz bozulabilir. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Moralinizi yükseltin ve karamsarlıktan uzaklaşın. Günün ilerleyen saatlerinde ani heyecanlar duyabilirsiniz. Bir arkadaşınızdan alacağınız teklif sizi harekete geçirecek. Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, katılacağınız toplantılarda ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Sözlerinize dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün, iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Dış çevreyle olan iletişim ve etkileşiminizi düşük bir seviyeye indirebilir ve zihniniz içinde kısa bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Bu, kendinizi daha iyi tanımak için bir şans olabilir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Grup çalışmalarından uzak kalmak isteyeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Toplantılara girmeniz veya sunumlar yapmanız gerekirse isteksizliğinizi gizleyin ve insanlara aktarmanız gereken şeyleri etkileyici biçimde aktarın.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumda belli adımlar atmanız gerekiyor olmanıza rağmen, neler olup bittiğini anlamadan harekete geçmemenizde fayda var. Ancak, yine de bekleme süreci esnasında, süratle harekete geçme avantajını kaçırma ihtimaliniz olduğunu da hatırlatmak lazım. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin çok olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yüksek enerjiniz ve olaylara olumlu bakış açısı getirmeniz, bugün çevresel koşullarınızı daha da, yukarıya çekiyor. Aşka karşı tavırlarınız ise, çekici ayartıcı ve gizemli. Bugün sır perdenizi kapalı tutuyor, ilişkileriniz konusunda yorum yapmak istemiyorsunuz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün doğal yeteneklerinizi ortayakoymak ve süslü şeyler üretmek konusunda sınırlanmış durumdasınız. Standardın dışında bir şeyleri gözünüz çok görmüyor. Değişiklik aramak yerine bildik şeyler konusunda daha çok verim var.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.