Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

01 February 2024 Akrep burcu yorumu

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ancak duymuş olduğunuz haberlerden etkilenmiş olabilirsiniz ve düşünceleriniz derinleşmiş olabilir. Aslında zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönem ve özellikle önem verdiğiniz konular ile ilgili yeni projeler yapabilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi şimdilik çevrenizdeki kişilere ve özellikle yakınlarınıza anlatmasanız iyi olacak. Arkadaşlarınızın fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve kafanız karışabilir. Projelerinizle ilgili araştırmalarınızı kendiniz yapın ve sadece önemsediğiniz ve bilgisine güvendiğiniz kişilere danışın. Yanlış anlamalar olabilir. Bu arada kıskançlık çekecek davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Duygusal yönünüz, dünyayı da duygusal bir bakış açısı ile izlemenize yol açabilir. Yakın olduğunuz insanlarla hoş sohbetler yapmaya vakit ayırın. Sevdikleriniz, duygusal doğanızı tatmin edebilir ve kendinizi rahat hissettirebilirler.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün kendinizden vermeye eğilimli olabilirsiniz. Çalışanlarınız veya iş arkadaşlarınıza daha olumlu yaklaşmanızı sağlayabilecek olan bu etkinin, önemli görüşmelerde fazlaca taviz vermenize yol açmasını engelleyin.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki 10 gün içinde, iş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren gelişmeler gündeme gelebilir. 5, 6, 7 Şubat tarihlerinde işinizde veya ofisinizde gerekli düzenlemeleri yapma veya bitirilmesi gereken işleri bitirme olanağı bulabilirsiniz. Hazır bu fırsat varken kullanmalısınız.

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün duygularınızla daha iyi irtibat kurabilir ve başkalarını daha iyi anlayabilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar da olabilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel değerlerinizin farkında oluşunuzdan dolayı, çevrenizde tepki oluşturacak olayları kendinize çekiyor ve sonrada kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Bugün Ay'ın konumundan dolayı oldukça huzursuzsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün duymaktan pek haz almayacağınız bazı şeyler gelebilir kulağınıza. Keyfinizi bozmadan önce işin aslını sorgulayın. Lafın kimden geldiğine bakın önce. Dedikodu mahiyetindeki konuşmalardan da uzak durmanızda fayda var.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.