Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

02 February 2024 Akrep burcu yorumu

Almış olduğunuz sorumlulukların yükünü hissedebilirsiniz. Ancak yapacak gücünüz var ve isteklerinizin gücü ile ortaya çıkmış olan sorunları çözmeyi başaracaksınız. Aceleci davranmayın ve olayları akışına bırakın. Bugün kendinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. İstekleriniz ile meydana gelen olaylar farklı olsa bile sabırlı davranmanız gerekiyor. Özellikle büyüklerinizin davranışlarını baskı olarak algılayabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerin istekleri ile otorite olarak kabul ettiğiniz kişilerin istekleri arasında kalabilir ve kararsızlık hissedebilirsiniz. Aceleci davranmayın. Bugün sorunlardan uzaklaşıp keyif aldığınız yerlerde dolaşabilirsiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün, kendinize yakın gördüğünüz insanlarla bir araya gelebilir, dertlerini dinleyebilirsiniz. Onların beklentilerini karşılamak, ihtiyaç duydukları şey olarak görünürse, buna istekli olduğunuzu gösterin.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve sizden daha güçlü konumda bulunan kişilerin belirlediği programı takip etmeye karar verebilirsiniz. Muhalefet etmek için uygun bir dönemde değilsiniz, şimdilik kabul eder görünün.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz. İstek ve beklentilerinizi başka şekillerle kabul ettirme şansınız olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Dün kadar olmaz, ama Yengeç?teki Ay bugün de, bizi kısmen hassaslaştırabilir, hayatımızdaki kadınlarla ilgili konulara, evimize veya ailemize zaman ayırmamız gerekebilir. Aşırı yemekten kaçınmakta fayda var. Güneş ve Uranüs arasındaki olumlu açı ise, bu hafta genelinde özgürlük arzumuzun ve arayışımın artacağını ya da koşulların bizi özgürleştireceğini gösteriyor. Beklenmedik olaylar veya ani hareketler söz konusu olabilir. Yeni şeyler, farklı yöntemler, denenmemiş yollar denemek isteyebileceğimiz, yeni bilgiler edinebileceğimiz, farklılaşma arzumuzun artacağı ve keşiflere açık bir haftadayız. Meraklıyız, ilginç konular veya kişiler gündemimizde. Orjinalite eğiliminin arttığı bu haftayı yaratıcılık gerektiren işlerimiz için kullanabilir ya da mevcut işlerimize farklı yaklaşımlarda bulunup fark yaratabiliriz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak değişik konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkanlar doğabilir. Kendinizi geliştirtmek için uygun bir gündesiniz. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel değerlerinizin farkında oluşunuzdan dolayı, çevrenizde tepki oluşturacak olayları kendinize çekiyor ve sonrada kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Bugün Ay'ın konumundan dolayı oldukça huzursuzsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile içinde müdahale edilecek bazı stresler söz konusu olabilir. Bunu kendi içinizde halletmek için çabalamak yerine birilerinden hatta profesyonel anlamda destek alabilirsiniz. Evdeki eşyaların yer değişikliği de gerekebilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.