Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

03 February 2024 Akrep burcu yorumu

Önemsediğiniz konulara yönelik gelişmeler sizi memnun edecek ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz. Dikkatinizin yükseldiği bir dönem ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilir, ikna edici olabilirsiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Daha önce yapmak istemediğiniz her ne var ise, şimdi size çekici gelebilir ve duygularınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Bu arada alacağınız teklifler ve öneriler hoşunuza gidecek ve kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissedeceksiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Anlık eğlence programlarının gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Dinlenirken gelen bir telefon ile apar topar sosyal bir faaliyete katılmaya gitmeniz mümkündür. Değişik kişilerle tanışabilir, değişik bir eğlenceye dahil olabilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Anlık eğlence programlarının gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Dinlenirken gelen bir telefon ile apar topar sosyal bir faaliyete katılmaya gitmeniz mümkündür. Değişik kişilerle tanışabilir, değişik bir eğlenceye dahil olabilirsiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir. Konuyla ilgili kişiler normal tutumlarına geri dönene kadar olayları kompanse etmeye çalışmamanız daha doğru olur. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda kendinizi duygusal baskı altında hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri anlamak için daha fazla sarf etmeniz gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve faydalı olmak için çaba içinde olabilirsiniz. Parlamak ve önde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınıza odaklanıp, işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün iş ortamında herkesin sözü, hareketi bir diğerine dokunacak gibi bir durum söz konusu olabilir. Evde ve özel yaşamınızdaki iletişim tarzınız nasıl olursa olsun, işinize bu tarzı yansıtmamaya ve sınırları bilmeye çalışın.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.