Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

05 February 2024 Akrep burcu yorumu

Sevgili Akrep, Ay’ın terazi burcunda oluşu adalet ve hakkaniyet konularında sizi duyarlı kılacaktır. Bir kadın dostundan yardım görebilirsin. Bir arkadaşının evinde göreceğin biri geleceğinle ilgili fikirler verebilir. Belki de rahata çıkmana yardımcı olabilir. Sevdiğinin içinde kalmış olan iyilik ve güzelliği ortaya çıkartmaya çalışmalısın. Koşullarınızı gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

Kariyer

Aileniz ile ilgili konular gündeminizin ana maddelerinden biri olabilir. Çözmeniz için önünüze getirilen sorunlarla alakalı olarak sezgilerinizi devreye sokabilirsiniz. Size yol göstereceklerdir.

Genel Yorum

Bugün, yalnız kalmayı arzulayabilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde bir şeyler sizi kendine çekebilir. Bunun ne olduğunu görmek için kendi içinize yönelebilir ve orada bir gezinti yapabilirsiniz.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün bazı konularda net olmak veya farklı açıklamalar yapmadan konuşmak sorun yaratabilir. Önümüzdeki birkaç gün içindeyse, işinizde veya ofisinizde gerekli düzenlemeleri yapma veya bitirilmesi gereken işleri bitirme olanağı bulabilirsiniz. Hazır bu fırsat varken kullanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İleride yapmak istediğiniz işlerinizi planlayarak, detaylandırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sosyal konularınızda bile iş ciddiyetiyle yaklaşacağınız, düzen isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızdan gelebilecek yardımlar söz konusu. Akşam saatlerinde zihin veya duygular daha karmaşık hissedilebilir.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Güvendiğiniz bir arkadaşınız bugün sizi tahmin etmeyeceğiniz bir tavırla yanıltabilir. İşin içine maddiyat girdi diye hedefler ayrılmak zorunda kalabilir. O zaman arkadaşlıkla maddi konuları bir kefede tutmamaya çalışın.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.