Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

07 February 2024 Akrep burcu yorumu

Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve önemsediğiniz kişiler ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu arada karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirmiş olabilir ve korkularınız uyanabilir. Anneniz, eviniz veya güvenli koşullarınız ile ilgili duygularınız değişebilir ve kendi isteklerinizi daha fazla önemseyebilirsiniz. Aslında karşılaştığınız olaylar bazı davranışlarınızı değiştirmeye zorluyor olabilir. Direnç göstermek yerine anlamaya çalışın ve siz de kendinizi yenileyin. Zaten yenilenmek için kuvvetli arzuları olan birisiniz. Şimdilik sabırlı olun ve olayların gelişmesini bekleyin. Bu arada yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza yardımcı olmanız gerekebilir.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün, tüm gününüzü maddi nitelik taşıyan konu ve kavramlar üzerinde düşünmeye harcayabilirsiniz. Parasal konular zihninizi meşgul edebilirler. Yeni hareket planları oluşturabilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

İş faaliyetlerinizle alakalı beklenmedik bir masraf, günün ana konusu olabilir. Bunun yanında, bu masrafı karşılayacak beklenmedik bir gelir de ödeme ile ilgili sıkıntı çekmenizi engelleyebilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Bu esnada, bu tür açıklamalar yapmayı daha fazla sürdüremeyeceğinizi anlayıp, bundan sonra sadece, kendi tarzınızda kişilerle beraber hareket etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek planlarınız, hedefleriniz üzerinde durabileceğiniz bir gündesiniz. Bununla birlikte önemli sonuçlar beklememelisiniz.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Daha önce yapılmış veya söz verildiği halde yapılmamış şeylere fazla takılıyorsunuz. Art niyetler ve özensizlik konusunda gereksiz yargılara varmayın. Olmayan şeylerin inadı konusunda biraz akışa bırakmak iyi gelebilir.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.