Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

09 February 2024 Akrep burcu yorumu

Yakınlarınız, çocuklar, kardeşleriniz ve önem verdiğiniz kişiler ile ilgileneceksiniz. Üzerinizde baskı duygusu uyandıran sorumluluklar ve değiştirmek istediğiniz halde bir türlü değişmeyen her ne var ise, sabırlı ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte dost davetlerine gidebilir, eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. Bu arada karşılaşacağınız kişiler düşüncelerinizi derinleştirebilir ve dikkatinizi kendinize yöneltmenize neden olabilir. Davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Tarzınızın ve eski fikirlerinizin değiştiğini hissedeceksiniz.

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün, iletişimin son derece büyük bir artış göstermesine şaşırmayın. Kuracağınız diyaloglar yoluyla, yeni şeyler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunlarla ileride daha derinlemesine ilgilenebilirsiniz.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Bugün olağanüstü bir toplantıya çağrılabilir ve bazı konularla ilgili fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Bu konuların ele alınış şekliyle ilgili ileriki günler için de yeni programlar hazırlanması gündemde yer alabilir.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz. Zira, günün sonunda sizin görüşleriniz etkinlik kazanmaya başlayacaktır ya da kazanan taraf siz olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ay?ın olumsuz açıları nedeniyle, gece saatlerinde belli belirsiz bir gerilim veya huzursuzluk yaşanmış olabilir. Ancak, güne daha şanslı başlıyoruz. Özellikle, eğitim, hukuk, sözleşmeler, estetik veya sanatla ilgili konular ya da ticaret başlıklarında destekleyici etkiler söz konusu. Gün genelinde olumlu açılara sahip olan Ay, daha uyumlu ilişkiler kurmamız, otorite konumundaki kişilerle veya partnerimizle dengeyi ve uyumu yakalamamız için bize yardımcı olacaktır. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda fark etmediğiniz konular, bir anda gündeminizi etkileyebilir. Olayları kabullendiğiniz sürece iç uyumunuzu koruyabileceksiniz. Yaşanacak küçük sürtüşmeler üzerinde fazla takılmamanızı öneririz. Gün içinde akıcı enerjiler var. Yaşayacağınız olaylarda bütünü görmek size kolaylık sağlayacaktır.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün, sizi mutlu edecek bir alış veriş yapma telaşı içindesiniz.

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün size karşı söylenen sözlere ya da amacınıza zıt gelen hareketlere çok fazla takılmayın. Dengeli bir ruh haline her zamankinden daha çok ihtiyacınız var. Dış şartların ve olayların bu dengeyi bozmasına müsaade etmeyin.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.