Akrep

Akrep burcu yorum arşivi

10 February 2024 Akrep burcu yorumu

Beklediğiniz gelişmelerin meydana geldiğini hissederek güne keyifli başlayacaksınız. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve alacağınız haberler ve teklifler düşüncelerinizi derinleştirecek. Böylece araştırmalarınızı derinleştireceksiniz ve özellikle aldığınız teklifler ve duyduğunuz haberler hayal gücünüzü uyandıracak. Yeni projeler yapabilirsiniz ve planlarınızı yakınlarınıza anlatabilirsiniz. İş arkadaşlarınız, komşularınız ve yakınlarınız ile ilişkileriniz daha sıcak olacak. Bugün sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar için verimli bir zaman...

Akrep burcunun bugün genel durumu

Bugün, sizi, yaşamınızda daha rahatlatacağına inandığınız değişikliklere gidebilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşama yönelme kararı da günün ana konuları arasındaki yerini alabilir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Maddi konularla ilgili derin düşünceler, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler. Bazı noktalarla ilgili karar veremeyebilirsiniz. Takıldığınız yerde destek isteyin.

Akrep Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz. Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Akrep Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak için kararlı adımlar atacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Duygusal yoğunluğunuz artabilir. Giriştiğiniz işlerde kararlılık göstereceksiniz. Yaşadığınız olaylar da stres altında kalabilir ve dramatik tepkiler gösterebilirsiniz. Sağduyulu davranmakta fayda var.

Akrep Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor

Akrep Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok fazla sivri tavırlardan kaçının. Normaldeki hırslarınızı bilen ve sizi bu şekliyle kabul eden insanlara bile bile haddinden fazla inatçı bir tablo çizebilirsiniz. Kelimeler ve hedefleri her zamankinden çok özen gerektiriyor.

Akrep Burcu Posta Gazetesi Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.